Post by keygranguiplacma on Feb 2, 2022 23:31:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wrestling Revolution ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wrestling Revolution IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja trikdžių žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Wrestling Revolution 2022 version ▞▞▞
Žmogau, man tai patinka, taip šaunu, tik žinok, pabandyk
Geras žaidimas! Bet reikia pataisyti, kai kalbate su vadybininku, jis sako nori pakeisti muziką, aš spaudžiu ne, bet gaunu naujos muzikos, kuri yra bloga, todėl aš vertinu 5 žvaigždutėmis
Man patinka žaidimas, bet aš neturiu asmeninio gyvenimo, pavyzdžiui, santykių ar daiktų, pvz., automobilių, namų pirkimo ir tt
Aš žaidžiau šį žaidimą dar 2012 m. ir man jis patiko dėl to, kad jis buvo unikalus, buvo tikras, kad jis gali trikdyti, bet nebuvo taip blogai, bet ištryniau jį, nes taip pat žaidžiau per daug žaidimų, tada nusprendžiau jį vėl atsisiųsti, pavyzdžiui, 2018 m. ir aš net negaliu naudoti parodos režimo, anksčiau galėjau naudoti parodos režimą visą laiką, o dabar tai tiesiog atėmė, nemanau, kad tai būtų teisinga žaidėjų, kurie žaidė jūsų žaidimus daugelį metų, jiems vis tiek turėtų būti leista turėti režimus, kurie buvo, kai jie grojo
Puikus žaidimas, kurį norėsite žaisti. Tačiau problema ta, kad negaliu susikurti savo personažo nenaudodamas 4,99 USD
Šis žaidimas yra labai neįvertintas. Kai kurių judesių 3D versijoje net nėra. Geriausia, kad galite užrakinti pateikimą atlikę tam tikrus veiksmus, t. y. rankos strypas po kėbulo smūgio, kupranugario sankaba po apversto Frankensteinerio ir kt.
Metai ir metai dabar žiūriu į tai viskas, ką žaidžiu šį žaidimą man patinka 4 žvaigždutės, galite padaryti trikdžių ir daugiau bei geras žaidimas. Aš myliu „mdickys“ kompaniją ir vis dar žaidžiu tai net būdamas 9 metų
Žaidimas sugedęs, aš negaliu pajudinti savo personažo
Jai naudoji laisves programa tai isvis isyk pro turi
Puikus žaidimas, geras valdymas, geras stilius, viskas gerai, o geriausia yra tai, kad jis neapkrauna jūsų skelbimais. Taip, čia ir ten yra skelbimų, bet jų yra pakenčiamas kiekis. Žaidimas yra paprastas ir sudėtingas tuo pačiu metu. Tiesiog puikus žaidimas
Geriausias imtynių žaidimas pasaulyje, gera grafika, geras valdymas ir labai sudėtingas žaidimas, nuimama kepurė prieš imtynių revoliucijos žaidimų kūrėją ir ačiū, kad leidote šiam žaidimui sėkmės kuriant kitus tokius žaidimus, ir man labai patiko su visa šeima, draugais ir giminaičiais. taip ir toliau ir dar kartą ačiū byy byy
Man patinka šis žaidimas, nes šis žaidimas yra įspūdingas, juokingas ir mielas. Aš ketinu įdiegti šį žaidimą, bet negaliu jo įdiegti, nes nėra interneto, todėl nežinau, ar šis žaidimas bus ištaisytas, ar šis žaidimas gali būti pataisytas Grįžkite į „Google Play“ ir pažiūrėkite, ar šis žaidimas bus ištaisytas, aš įdiegsiu šį žaidimą, kai jis bus sutvarkytas, taigi, norint įdiegti šį žaidimą, reikia sumokėti už šį telefoną, ačiū.
Tik po kiekvienų rungtynių rodomi skelbimai, aš ištrinu šį žaidimą. Žaidimas yra labai geras, be jokios abejonės. Dėl skelbimų turiu žaisti vienas rungtynes kelis kartus. Mat Dickie tu dabar tikrai čiulpi.😠😠😠
Negaliu net sužaisti parodos rungtynių nesumokėjęs šis žaidimas anksčiau buvo geriausias, kol tu jo nesugadinai
Ar aš garsiai persijungiu į savo komandos draugą, jei nepridedu ir nepataisysiu jūsų kovos būdo, partrenkiau vaikiną ant grindų ir jis pradėjo mane varžyti ir aš vos nepralaimėjau
Labai gražus žaidimas, bet atnaujinimas tikrai erzina, aš tikrai noriu būti atsakingas už AAW
Bep
Antra karta parsisiunciau ziauriai patiko
Šis žaidimas visai neblogas, jei buvai sumuštas, reikia laiko pabusti ir man nepatinka jo valdikliai.
ne geriausias tavo žaidimas, nes 1 valdikliai tikrai blogi 2 priešas visada padarys daug daugiau žalos nei tu 3 robotai visiškai nepaiso taisyklių 4 kai tu prisegsi ką nors, kas yra mažai ar visai nesveikas, ir jis tave sustabdys per vieną sekundę, bet kai turite daugiau nei pusę sveikatos, galite būti prisegtas prie 5 padavimo, kai jo komanda, priešas visada eis į ringą ir įveiks jus nieko neįvykus, taigi ne geriausias jūsų žaidimas iš tikrųjų gali būti blogiausias
Patiko ankstesniame telefone, kurio specifikacijos buvo žemos, palyginti su dabartiniu, vis tiek neveikia naujajame... Valdikliai dingsta. Neveikia rašymas ir tt ir tt likusieji mcdickie žaidimai šiame telefone veikia gerai.
Tai gerai, bet man nepatinka tai, kad reikia mokėti už aiškų ekraną be skelbimų ir žaidimas po kurio laiko nuo 7/10 tampa nuobodus
Žiauriai kietas zaidimas as dekan ambrose sukuriau
Huine
Pridėkite kelių žaidėjų neprisijungus (LAN / viešosios interneto prieigos tašką), pvz., žaiskite su draugais arba prieš juos... PRAŠOME!!!!
žaidimas serga! Man tai patinka, nes tai kovos imtynės ir daug daugiau, todėl skyriau penkias žvaigždutes 🥳🥳🥳
Žaidimas yra geras ir šiek tiek įdomus, kai prie jo pripranti, bet aš čia dėl rezervavimo revoliucijos. Turėjau jį šiek tiek seniau, kol pamečiau telefoną. Gavęs naują ir prisiminęs šią programą, grįžtu pažiūrėti, kaip ji ištrinta. Po to, kai išleidau pinigus už licenciją. Turėjau ir rezervavimo, ir imtynių revoliuciją, kad galėčiau daryti abu, nešvaistydamas kito. Tai buvo smagu tik pusę laiko, nes pritaikymai vis dar buvo labai riboti. Tikriausiai norėjau susigrąžinti pinigus
best game ever as neesu zaides geresnio wwe zaidimo
Jis senas, bet šaunus vis dar turi smurtą su kraujo ginklu, pavyzdžiui, šis žaidimas turėtų būti skirtas 17 metų ir vyresniems
Šio žaidimo neįmanoma žaisti, jūs nekontroliuojate savo personažo 75% laiko ir 10% jo yra užfiksuoti. Atrodo, kad vaidinate vaiką, kuris ką tik išmoko vaikščioti ir nemato, kaip kovoja su 200 svarų olimpiniais imtynininkais
Coooooooooooollllll