Post by keygranguiplacma on Feb 2, 2022 23:28:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom Cat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom Cat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ paljude ressursside häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom Cat 2022 version ▞▞▞
Minu rääkiv tom androidil - see on väga populaarne ja silmapaistev rakendus, kus väike kass ... mis muudavad Talking Tom Cat'i veelgi vähem triviaalseks.
Hea rakendus, ei kuule enam ja ma sain löögi, et pärast seda nägu nagu tõsine, nii et palun parandage see ka😔
Talking tom sööb torti ja joob piima ja sööb saia tellige minu kanal ja jälgi mind fb alver soo youtube saate ...
Mäng Talking Tom Cat on keskmiselt hea mäng ja vana mäng, kuid mulle meeldib see rääkiv tomi kassi mäng
pls vana versioon
liiga palju reklaame! mis on kahju, sest mu poeg armastab seda. Tundub, et ma ei näe reklaamivaba versiooni saamiseks ostuvõimalust! see pole tõesti aus, kui reklaamid võtavad suurema osa lapse mänguajast rakenduses
CAT TOM, müük, kuulutus 37272228 - Kuldne Börs
Rakenduse kasutamise ajal on nii palju reklaame... Ei saa mängida kauem kui 1 või 2 min jätka... Halb kogemus
väga halb kogemus nii suure hulga reklaamidega, mu 1-aastane laps ärritub reklaamide peale...
Annan sellele ühele tärnile, et kõnelev tom 2 rakendus on väikese hiirega palju parem
Teisel viisil saate faili alla laadida faili ja ühendades ... Allalaadides "Minu Talking Cat Tom" arvutisse, saavad vanemad
see on päris hea, kuid mõned juhtnupud on kuidagi rikkis. 😎
väga hea see rakendus
See isegi ei tööta! Kasutan selle rakenduse jaoks sülearvutit, kuid miks peaksin saama selle alla laadida, kui see ei lase mul isegi seda mängu mängida! See on lihtsalt halvim! Hahahaha, ÜKS TÄHT!
Tänud teile sõbrad ja naabruskond ja täpsem kirjeldus ning olen endaga ja 20. sajandiga suhelnud, kuid see oli esimene, mis minu sõpradele, peregruppidele mõnest teenistusest lisandus, kuid ainus viis lõpuni , ja pool
Kasutu. Laadisin selle oma lapse jaoks alla. See kuvab reklaame iga sekundi järel.
Change your voice and have fun with talking cartoons ... Originaal Talking Tom Cat on tagasi - ja parem kui kunagi varem. 54.7 MiB.
Tere, see mäng on küll igav...aga lõbus, nii et lisage palun sellesse rakendusse minimänge, sest see pole lõbus, kui MINIMÄNGUD puuduvad, nii et palun muutke seda thx! Mängus on Tom teie kass tänaval, mille annate talle süüa, ka saate peeretada ja ka kriimustada. See on kõik, ma loodan, et teil on õnnistatud päev!♡, Molly
See on tasuta jahe programm, mis võimaldab teil Android -telefoni tarbija vaba aega ... Sellel lehel saate tasuta alla laadida Talking Tom Cat 2 Androidile.
@tiffanywitchardjm | Linktree
Ma armastan seda mängu. See salvestab mikrofoni juurdepääsu kasutamise ajal.
See on imelik ja hirmutav, sest ta hääl on nagu vanamehe hääl, kes karjub nii halva mängu, kõik räägivad tomi ja Angela mängud on kohutavad, ma arvan, et see mäng jälgib meid ja jälgib meid
Pole tore, on ainult võimalus anda Tomile süüa, see on kõik. minu rääkiv angela on parem kui see
See on hea, aga sa annad talle ainult kraami, millega ta peeretab midagi ekraanile ja sellel on palju lisasid
See on üsna korralik, nad peavad lihtsalt rohkem asju lisama.
Ei saa muud kui mäng. Nad sunnivad teid toitu ostma.
Noh, ma tahaksin kahtlemata öelda, et kui saate reklaame, lülitage lihtsalt oma andmed välja! Või wifi!
Põlastusväärne. See peaks olema väikelapse praerakendus. Kuid sellel on palju animatsioone ja tegevusi, mis propageerivad loomade vastu suunatud vägivalda, näiteks kassi löömine, toidu purustamine ja palju muud. Kohutav!!
Röövellikud reklaamid muudavad selle minu väikelapse jaoks võimatuks. Kõikjal ekraanil, mida ta puudutab, hakatakse reklaame esitama või proovib minu kaarti laadida.
See mäng on okei, kuid ma igatsen vana rääkivat Tomi ja liiga palju reklaame.
Owl Animated Screen Locker APK - Latest version 1.0
See on halvim rääkiva tomi mäng, mida ma kunagi mänginud olen, mäng on nii igav... ta ainult räägib ja teeb muid trikke, see on sajandi halvim mäng... see mäng on mu väikese rääkiva tomi vari. ...😠😠😡😡😡😡😡😡
See on tore, kuid ma ei näe kasu teha teile Kella reklaamid toidu tom ei pea. Või B ostab päris raha eest toitu, mida Tom ei vaja
Minu 3-aastasele lapsele meeldib väga Talking Tom Cat. Eriti tema toitmine ja nurrumine.
Koige poolem mäng
Reklaamide kiirustamine on tüütu. Muidu oleksin andnud 5 tärni.